Joc de societate Momki - Loveste palaria!

Cod produs: MK1471
0.00 (0 review-uri)
RON 80.00
Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

Aruncati zarurile… apucati palaria corecta!

Un joc de sansa, de viteza dar si de atentie, ideal pentru copilul tau si prietenii lui.

Cele trei zaruri pe care le veti arunca vor determina palaria corecta. Primul indica tipul, al doilea modelul, iar al treilea culoarea.

Doar o palarie se potriveste combinatiei oferita de zaruri si cel care o vede primul va folosi paleta cu ventuza pentru a o ridica de pe suprafata de joc înaintea adversarului sau a adversarilor, apoi va striga: ”Loveste palaria” si va primi un jeton.

Cel care acumuleaza primul sase astfel de jetoane castiga!

Dezvolta gândirea intuitiva - Loveste palaria! este un joc distractiv si provocator pentru întreaga familie, care dezvolta abilitatile de perceptie vizuala si coordonarea mâna/ochi.

O experienta de învatare unica, special creata pentru a intriga, entuziasma si provoca întreaga familie, atât pe cei mici, cât si pe adulti.

Indiciile sunt oferite în simboluri simple, realizate special pentru a spori strategiile, fara a fi nevoie de abilitati de citire.

Jocuri deosebite ce pun la incercare logica copiilor, ajutandu-i in acelasi timp: sa ia o decizie rapida, sa lucreze creativ, sa faca diferenta intre sarcinile primare si cele secundare, sa isi dezvolte procesul de gândire logica deductiva, într-un mod distractiv si prietenos, sa isi dezvolte abilitatile de perceptie vizuala si coordonarea mâna/ochi, memorie vizuala si reactie rapida.

Nota obținută: 0.00 (0 voturi)