Masina de spalat rufe Miele WWG 660 WPS TwinDos, 9 kg, 1400 rpm

Cod produs: 11284200
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)

Detalii produs

  • Sistem de distribuire a detergentului lichid la o singura atingere - TwinDos
  • Călcarea este simplificată datorită funcției de pre-călcare
  • Completarea perfectă pentru aplicații specifice – CapDosing
  • Afișaj & operare confortabilă la îndemână – ComfortSensor
  • Întreținere inteligentă rufe cu WiFiConn@ct

Cea mai înaltă calit Miele pt durată de viață mare - Testat pentru o durată echivalentă cu 20 de aniMiele efectuează teste de anduranţă intensive în timpul stadiului de dezvoltare, pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate. În cadrul acestui test, maşina trebuie să spele timp de 10.000 de ore. Acest lucru implică efectuarea a circa 5.000 de programe de spălare. Privind din perspectiva de zi cu zi, această cifră echivalează cu aproximativ 5 programe pe săptămână cu o durată medie de 2 ore - timp de 20 de ani.

WiFiConn@ct - Spălare și uscare inteligenteCu WiFiConn@ct puteți conecta comod electrocasnicele Miele la internet prin router-ul WiFi. Utilizați smartphone-ul sau tableta pentru multe beneficii: apelați o stare a electrocasnicelor când sunteți acasă sau pe drum; primiți notificări, de ex. când trebuie să completați cu detergent, utilizați magazinul online Miele pentru comenzi directe. Aveți nevoie de aplic Miele@mobile pe care o puteți descărca gratuit din Google Play și App Store.

MultiLingua - Aparatul dvs. Miele "vorbește" mai multe limbiAparatul dvs. poate afișa informații și sfaturi în mai multe limbi, pentru a fi siguri că înțelegeți totul. Doar selectați limba dvs. din meniul relevant. Un steag vă direcționează. Astfel, vă puteți orienta chiar dacă a fost selectată o limbă pe care nu o înțelegeți.

AddLoad - Adăugați obiecte mari și mici după începere programIndiferent dacă e o pereche de blugi, o bluză sau doar un ciorap: mulțumită funcției AddLoad puteți adăuga ușor orice rufe pe care le-ați uitat – până aproape de sfârșitul progr. Astfel puteți adăuga sau extrage rufe doar pt clătire sau stoarcere. Operațiunea e simplă: apăsați butonul „Start/Add laundry“, iar ușa se deschide la o apăsare de buton. Dacă aparatul dvs. este conectat în rețea, AddLoad este indicat în aplicație sau de către Alexa.

Eficiență energetică - Absolut exemplarMaşinile de spălat Miele sunt ecologice şi consumă doar cantităţile de apă şi energie electrică necesare. Cele mai economice dintre acestea sunt chiar cu 40% mai eficiente decât se impune prin valoarea de prag (46) pentru cel mai mare nivel de eficienţă energetică, A +++.

Recunoaștere automată a încărcăturii - Spălare inteligentăToate maşinile de spălat Miele dispun de o funcţie inteligentă de recunoaştere automată a încărcăturii. Această funcţie analizează încărcătura curentă şi utilizează numai cantitatea de apă şi electricitate necesare pentru rezultate excelente de curăţare şi clătire.

TwinDos – Cel mai bun sistem de detergent lichid într-o clipăDispensarea automată cu TwinDos nu numai că este practică, ci și asigură o curățenie perfectă: cu UltraPhase 1 și 2, aparatul dvs. oferă cel mai bun sistem de dozare a lichidelor. TwinDos distribuie UltraPhase 1 și 2 la timpul optim în timpul programului de spălare și astfel obține cele mai bune rezultate de spălare. TwinDos oferă, de asemenea, o precizie atât de mare încât puteți economisi până la 30% din detergent în comparație cu distribuirea manuală.

CapDosing - Completarea perfectă pentru aplicații specialeArticolele ce necesită un tratament special pot fi îngrijite comod folosind capsulele Miele. Doar introduceţi-le în compartimentul pentru balsamul de rufe. Aparatul distribuie conţinutul la momentul ideal al procesului de spălare - automat. Alegerea vă aparţine: 6 detergenţi speciali (Sport, Puf, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Agent de impermeabilizare), 3 tipuri balsam de rufe (Aqua, Nature, Cocoon) şi un potenţiator pentru murdăria încăpăţânată.

Sistem Waterproof (WPS) - Mai multă siguranțăWPS este prevăzut cu două ventile electromagnetice la nivelul robinetului. Dacă primul ventil cedează, cel de-al doilea închide admisia. Furtunul cu două straturi oferă un nivel înalt de protecţie: dacă apar defecte la furtunul interior, apa va curge prin manşonul exterior în colector. La fel ca sistemul WCS, sistemul WPS este dotat la rândul său cu tehnologie cu senzori inteligenţi: dacă se detectează o scurgere, admisia de apă este închisă.

Garanție de protecție la apă - Protecție împotriva apei garantată!Miele oferă protecţie prin toate sistemele Miele care previn scurgerile de apă - pentru aparate utilizate un echivalent a 20 de ani. În caz de daune cauzate de un defect la sistemul de protecţie împotriva scurgerilor de apă, dispuneţi de garanţie2. Conform termenilor şi cond. sist. de prot. împotriva scurgerilor de apă, Miele suportă costurile daunelor cauzate de orice defecţiune a sistemului, cu condiţia ca aparatul să fi fost montat de pers. Autorizate.

Tambur cu structură de fagure - Îngrijire perfectă a rufelorStructura de suprafaţă în formă de pânză de păianjen a tamburului de tip fagure Miele creează o peliculă subţire de apă între tambur şi rufe. Acest lucru determină rufele să gliseze lin şi protejează perfect fibrele. Orificiile mici, lustruite atent, din pereţii tamburului sunt deosebit de delicate cu textilele dvs. şi previn scămoşarea şi ruperea agăţarea. Obiectele străine, cum ar fi agrafele, nu vor mai ajunge niciodată în pompa de evacuare.

Precălcare - Reduceți durata călcatului cu până la 50 %50 % mai puțin timp pentru călcat - netezire după un program de spălare.

Specificații produs

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Incarcare: Frontala
Capacitate de incarcare: 9 kg
Viteza de centrifugar: 1400 rpm
Tip Afisaj: DirectSensor alb, 1 linie
Control: Disc selector de programe
Clasa Energetica: A

OPTIUNI DE SPALARE

Scurt: Da
Inmuiere: Da
Prespalare: Da
Apa Plus: Da
Foarte silentios: Da
Precalcare: Da
Semnal acustic: Da
Ciclu de clatire suplimentara: Da

PROGRAME DE SPALARE

Automat plus: Da - Pentru incarcaturi mixte: articolele din bumbac si poli-bumbac pot fi procesate impreuna fara nicio problema.
Bumbac Eco: Da
Calcare minima: Da
Delicate: Da
Camasi: Da - Previne sifonarea: programul reduce sifonarea si simplifica semnificativ calcarea camasilor si bluzelor.
Matase / Spalare manuala: Da - Ingrijire excelenta: toate textilele lavabile manual care nu contin lana sunt spalate extrem de delicat.
Lana / Spalare manuala: Da - Rufele nu intra la apa, nu se impaslesc:materialele delicate din lana sunt trat.cu deos.atentie si isi mentin cal.
Express 20: Da - Improspatare rapida: rufele murdarite usor sau cantitatile mici de rufe sunt gata imediat pentru a fi reutilizate.
Culori inchise / Denim: Da - Culori intense: gratie tratamentului delicat, culorile inchise isi pastreaza intensitatea pentru mult timp. Fara decolorare: denimul isi pastreaza culoarea si nu vor aparea dungi sau urme de sifonare inestetice.
Outdoor: Da - Ingrijire optima si functionalitate: textilele de exterior calitative isi pastreaza funct. in orice vreme.
Imbracaminte Sport: Da - Programul fitness: articolele de imbracaminte pentru sport vor fi gata de purtat din nou in cel mai scurt timp.
Impermeabilizare: Da - Cel mai bun efect posibil: izolarea termica asigura proprietati optime de protectie impotriva apei.
Clatire separata / Apretare: Da
Evacuare / Centrifugare: Da
Masina de curatat: Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Intrerupere clatire: Da
Functie fara centrifugare: Da
CapDosing: Da - Distribuiti detergenti speciali, balsamul de rufe si aditivi folosind capsule portionate.
TwinDos: Da - Mai curat ca niciodata: distribuire automata cu un sist. revolutionar cu 2 faze.
Start intarziat pana la 24 de ore: Da
Indicator numaratoare inversa timp: Da
Sertar de distribuire AutoClean: Da
Versiune panou frontal: Inclinatie 5deg
Control automat al incarcarii: Da - Ajustare inteligenta: sarcina redusa, consum mai mic de apa si de electricitate. Complet automat.
Spalare la temperatura joasa ,,Rece" si ,,20degC": Da
Controlul spumarii: Da
Motor ProfiEco: Da - Puternic si economic:spalati silentios, puternic si economic cu motorul Miele ProfiEco EnergySave.De lunga durata.
Contragreutati confectionate din fonta: Da
Indicator de etapa a programului: Da
Debitmetru: Da
MultiLingua: Da - Talent polivalent: puteti alege limba de pe afisaj astfel incat sa intelegeti perfect fiecare informatie.
Blocare de siguranta pentru copii: Da
Blocare cu cod PIN: Da
Interfata optica: Da
Waterproof System: Da - Siguranta dubla: in caz de scurgeri, al doilea ventil electromagnetic opreste admisia de apa direct la robinet.
AddLoad: Da - Bucurati-va de confort maxim: puteti adauga cu usurinta rufe chiar si dupa inceperea programului.

CONECTARE APARAT ELECTROCASNIC IN RETEA

Miele@home: Da - Miele@home va permite sa conectati aparatele de uz casnic de la Miele. Va furnizeaza o metoda convenabila de a controla si monitoriza in mod specific fiecare dintre aparatele dvs. printr-un dispozitiv mobil si prin aplicatia Miele@mobile.
MobileControl: Da - MobileControl va permite sa controlati aparatele dvs. de uz casnic Miele din retea cu ajutorul aplicatiei Miele@mobile indiferent unde va aflati. Puteti selecta, porni sau chiar opri programe (disponibilitatea anumitor functii poate varia in functie
ShopConn@ct: Da - ShopConn@ct este solutia convenabila de la Miele de a va face plinul de consumabile prin Magazinul Online Miele. Aplicatia Miele@mobile trimite o alerta de fiecare data cand rezervele dvs. sunt pe terminate.
WiFiConn@ct: Da - WiFiConn@ct furnizeaza baza tehnica pentru Miele@home. Aparatele dvs. Miele de uz casnic sunt legate in retea prin intermediul router-ului WiFi si a cloud-ulului Miele.

DETALII TEHNICE

Balama usa: Dreapta
Poate fi asezat suprapus: Da
Design usa: Negru obsidian cu inel cromat
Tambur fagure de miere: Da - Intretinere delicata: suprafata hexagonala sculptata a tamburului permite alunecarea rufelor pe o pelicula fina de apa.
Consum anual de energie in kWh: 196
Consum de apa anual in l: 11000
Zgomot: 48 - 72 dB
Latime: 596 mm
Inaltime: 850 mm
Adancime: 643 mm
Adancime cu usa deschisa: 1077 mm
Greutate: 96 kg
Putere electrica totala: 2,10-2,40 kW
Tensiune in V: 220 - 240
Tensiune nominala in A: 10
Frecventa: 50 Hz
Lungime cablu de alimentare: 2 m

ACCESORII STANDARD

3 capsule: Da
UltraPhase 1+2: Da
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Masina de spalat rufe Miele WWG 660 WPS TwinDos, 9 kg, 1400 rpm

Cod produs: 11284200
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri

Ne pare rău, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastră

BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.