Combina frigorifica Liebherr Plus CNbef 5203, EasyFresh, NoFrost, 371 litri, clasa F, bej

Cod produs: CNbef5203
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
2.999 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 105.00 RON
Disponibil pe comandă
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 2999

Detalii produs

 
 
NoFrost
Când deschideţi compartimentul congelatorului, doriţi să vedeţi produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă şi condens. NoFrost protejează spaţiul de congelare de îngheţ nedorit, care consumă multă energie şi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă şi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.
 
 
 
EasyFresh
EasyFresh-Safe garantează prospeţimea pieţei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanş, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.
 
 
 
 
 
DuoCooling
DuoCooling asigură datorită celor două circuite ale agentului frigorigen separate complet, să nu aibă loc un schimb de aer între frigider şi congelator. Produsele alimentare nu se usucă şi nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncaţi mai puţin, cumpăraţi mai rar, dar economisiţi şi savuraţi mai mult.
 
 
 
 
 
 
SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare
Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.
 
 
 
 
 
 
 
Display tactil
Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.
 
 
 
 
 
EasyTwist-Ice
Într-o zi de vară sau la o petrecere: Datorită lui EasyTwist-Ice pregătiți rapid cuburi de gheață – fără un racord de apă fix. Pur și simplu umpleți rezervorul cu apă, lăsați să înghețe și scoateți cuburile formate printr-o simplă mișcare de rotație - apoi puteți servi băuturi răcoroase. EasyTwist-Ice este ușor de curățat și asigură întotdeauna o producție de cuburi de gheață igienică.
 
 
 
 
Mâner încastrat
Special şi funcţional: Graţie mânerului încastrat având continuitate pe verticală şi poziţionat ergonomic, puteţi deschide aparatul cu uşurinţă. În plus, designul modern şi purist face posibilă o integrare perfectă în bucătăria dumneavoastră fără mânere.
 
 
 
 
 
InteriorFit
Completați designul purist al bucătăriei dumneavoastră: Aparatele noastre de refrigerare se potrivesc exact într-o nișă de 60 cm. Numai ușa iese în afară și asigură acces optim la mânerul încastrat și la mânerul tip pârghie. Prin urmare, atenția cade întotdeauna asupra bucătăriei dumneavoastră – cu Liebherr ca punct central și atracție principală.
 
 
 
 
Sistema PowerCooling
Doriţi să vă asiguraţi că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenţios şi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaţiu frigorific.
 
 
 
 
 
Concept nou de piedestal
Frigiderul dumneavoastră trebuie să fie puternic și convenabil – dar și durabil? Dacă da, atunci un Liebherr este perfect pentru tine. Tehnologia noastră BluPerformance îl face un adevărat polivalent. Oferă un volum uriaș și multă capacitate de răcire – dar consumă și o cantitate foarte mică de energie. Și acum ascultă! Cu greu poți auzi ceva. Liebherr-ul dumneavoastră este extrem de silențios, în ciuda nivelului său de performanță.
 
 
 
 
Silent
Ce doriţi să auziţi în bucătăria dumneavoastră? Sfârâituri, râsete, muzică? Un lucru sigur nu: Frigiderul dumneavoastră. Este atât de silenţios, că nu-l veţi auzi. Secretul constă în componentele interioare moderne. Toate componentele sunt adaptate reciproc tehnic şi mecanic. Se aude bine, sau?
 
 
 
 
 
Iluminarea plafonului LED
Iluminarea plafonului LED iluminează spaţiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziţionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine şi un frigider plin.
 
 
 
 
 
VarioSafe
Fie că este vorba de pahare de iaurt, borcane de gem sau tuburi – vă doriţi un spaţiu clar pentru astfel de produse alimentare de dimensiuni mici? În aparatul dumneavoastră Liebherr este prezent: VarioSafe. Nu creează doar ordine, ci este şi foarte variabil. Amplasaţi VarioSafe reglabil pe înălţime în două trepte din frigider simplu acolo unde se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.
 
 
 
Suprafeţe de depozitare din uşă
Vă doriţi o suprafaţă de depozitare sigură pentru băuturi sau produse alimentare? Şi doriţi să fie uşor accesibilă? Suprafeţele de depozitare din uşă vă oferă ambele lucruri. Sunt reglabile pe înălţime şi se potrivesc astfel la nevoile dumneavoastră. Practic este şi suportul de sticle glisant şi detaşabil: Astfel sticlele dumneavoastră se află întotdeauna în siguranţă.
 
 
 
 
Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime
Folosiți tot spațiul din Liebherr-ul dvs. și în întregime pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră. Rafturile interioare ale ușii reglabile pe înălțime vă vor ajuta în acest sens: acestea vă permit să modificați înălțimea la care rafturile sunt montate rapid și ușor în orice moment – ceea ce înseamnă că acestea poate fi folosite în întregime flexibil și sigur pentru depozitarea unei game largi de recipiente și alimente.
 
 
 
 
Placă din sticlă divizibilă
Dacă depozitaţi o carafă sau recipiente înalte în frigider, nu doriţi să îndepărtaţi direct o placă din sticlă întreagă. De ce? Există placa din sticlă divizibilă: Glisaţi simplu jumătatea frontală a plăcii din sticlă sub jumătatea posterioară. Astfel puteţi introduce în faţă recipiente mai înalte şi aveţi destul spaţiu pentru alte produse alimentare.
 
 
 
 
Plăci de sticlă cu profiluri decorative cu aspect de oțel inox
Clar, strălucitor și atractiv – acesta este aspectul și senzația care vă așteaptă de fiecare dată când deschideți frigiderul Liebherr-ul. Acest lucru este asigurat, de exemplu, prin intermediul unor rafturi din sticlă transparentă din sticlă securizată. Le puteți regla înălțimea rapid și ușor într-un mod simplu. Ornamentele decorative cu aspect de oțel inoxidabil completează aspectul vizual atractiv.
 
 
 
 
 
Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă
Aveţi un vas mare pentru frigider? În acest caz reglaţi simplu înălţimile rafturilor plăcilor din sticlă. Datorită reglării confortabile a înălţimii acest lucru se face rapid şi individual – chiar şi cu produse alimentare depozitate.
 
 
 
 
 
Reglare separată a temperaturii
Fiecare produs alimentar are propria temperatură optimă – fie că e congelat sau răcit. De aceea combinaţia dumneavoastră de răcire-congelare are circuite separate ale agentului frigorigen: Astfel controlaţi temperaturile în frigider şi congelator independent. Alegeţi în orice situaţie exact temperatura, care este cea mai bună pentru produsele dumneavoastră alimentare. Foarte simplu şi fiabil.
 
 
 
 
Siguranță EasyFresh cu glisieră integrată în sertar
Datorită ghidajului integrat al sertarului cu opritor de extragere, deschideţi şi închideţi foarte uşor EasyFresh-Safe. Încă un plus de confort: șinele de rulare închid sertarul în mod fiabil. În acest fel, depozitaţi alimentele refrigerate în permanenţă în condiţii optime.
 
 
 
 
 
 
CleaningMode
Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.
 
 
 
 
EnergySaver
Doriţi să economisiţi concomitent energie şi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaţi EnergySaver, creşte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puţin curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.
 
 
 
 
 
PartyMode
Acum pot veni oaspeții – deoarece și aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.
 
 
 
 
 
 
SuperFrost
Doriţi să congelaţi produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? Activaţi simplu SuperFrost – deja îşi creşte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceţi produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaţi manual funcţia, se dezactivează automat după 65 ore.
 
 
 
Blocarea display-ului
Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.
 
 
 
NightMode
Aparatul dumneavoastră Liebherr vă doreşte o noapte bună – şi asigură odihnă netulburată: Deoarece în NightMode deconectează toate sunetele şi zgomotele. Chiar şi IceMaker-ul rămâne liniştit ca un şoarece. În plus estompează iluminarea interioară, astfel încât să fiţi întâmpinat de o lumină blândă, dacă deschideţi frigiderul noaptea.
 
 
 
 
HolidayMode
Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.
 
 
 
 
 
SuperCool
Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.
 
 
 
 
BottleTimer
Cunoaşteţi acest lucru? Aşezaţi o sticlă de vin în compartimentul de gheaţă, astfel încât să fie răcită rapid – şi o uitaţi acolo. Cu BottleTimer nu se mai întâmplă niciodată acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigură o răcire foarte rapidă. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optimă, vă aminteşte aparatul dumneavoastră Liebherr prin aplicaţie să o scoateţi din compartimentul de gheaţă.
 
 
 
 
 
Alarmă uşă
Alarma uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaţi inutil energie şi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uşa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă şi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâţi dumneavoastră: În funcţie de setare se declanşează alarma uşii după 1, 2 sau 3 minute.
 
 
 
 
SabbathMode
Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele şi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.
 
 
 
 
Filtrul de cărbune activ FreshAir
Mirosul unor produse alimentare este uneori mai puţin plăcut. Pentru aparatul dumneavoastră Liebherr nu este o problemă acest lucru: Datorită filtrului de cărbune activ FreshAir există întotdeauna aer proaspăt în interior. Filtrul se află direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului şi neutralizează mirosurile în cea mai mare măsură. Afişajul vă aminteşte de schimbarea filtrului.
 
 
 
 
 
Compartimente pentru ouă
Doriţi să păstraţi ouă în siguranţă şi fără cutie de carton în frigiderul dumneavoastră? Nu e o problemă cu compartimentele pentru ouă: Aici sunt depozitate până la 10 ouă de găină protejate stabil şi răcite bine. Compartimentul se potriveşte în uşa interioară cât şi pe plăcile din sticlă.
 
 
 
 
 
VarioSpace
Doriţi să depozitaţi în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ştie că, uneori, este nevoie de mai mult spaţiu. Graţie combinei frigorifice VarioSpace puteţi extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice şi fiecare placă intermediară din sticlă (doar pentru aparatele din seria Peak) situată dedesubt – şi voilà: aveţi deja spaţiul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!
 
 
 
 
Garnitură a uşii interschimbabilă 
Credeţi că garnitura uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr trebuie să fie înlocuită după câţiva ani? Puteţi face acest lucru cu uşurinţă şi singur: Garnitura uşii interschimbabilă se poate îndepărta în câţiva paşi simpli – iar noua garnitură poate fi reintrodusă la fel de uşor. Astfel şi această parte a frigiderului este întotdeauna fără pată şi curată igienic.
 
 
 
 
Spaţiu pentru tava de gătit 
Doriţi să păstraţi proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur şi simplu glisaţi tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaţiu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: Puteţi glisa în interior şi exterior tava de gătit la deschiderea uşii de 90°.
 
 
 
 
Dispozitiv auxiliar pentru închidere
Închideți ușa! Cu aparatul dumneavoastră Liebherr puteți conta pe faptul că ușa se închide perfect: Dispozitivul auxiliar pentru închidere asigură închiderea etanșă a ușii frigiderului în cazul în care o închideți prea încet sau prea tare. Astfel se asigură depozitarea în deplină siguranță a alimentelor și o perioadă de valabilitate optimă a acestora.
 
 
 
 
Picioare de poziţionare reglabile
Graţie celor două picioare de poziţionare reglabile, aparatul permite o aliniere optimă şi se adaptează la condiţiile din jur, spre exemplu pe o suprafaţă denivelată. În acest fel, puteţi avea siguranţa că uşa frigiderului se închide perfect ermetic, că nu pătrunde căldură în aparat sau că nu se formează condens. Lucru care duce la economii de energie şi bani.
 
 
 
 
 
Echipament care se poate spăla în mașina de spălat vase
Echipamentul dvs. Liebherr este practic din două puncte de vedere: Pe de o parte, vă ajută în utilizarea zilnică, iar pe de altă parte, este ușor de curățat. Trebuie să curățați untiera, FlexSystem sau tăvița pentru cuburi de gheață? Puneți-le în mod comod în mașina de spălat vase. Astfel, aveți mai mult timp pentru alte lucruri.
 
 
 
Bej
Aparatele de răcire nu trebuie să aibă un aspect rece: Datorită suprafeţei bej, aparatul dumneavoastră Liebherr produce o impresie plăcută şi decentă în bucătărie, potrivindu-se astfel perfect într-o incintă amenajată mai degrabă tradiţional şi cu mobilier din lemn. Suprafaţa bej este robustă şi uşor de curăţat. Pentru ca aparatul dumneavoastră Liebherr să rămână timp de mulţi ani la fel de frumos ca acum.

Specificații produs

Informaţii generale despre produs

Grupă de produse: Combinaţie frigorifică cu EasyFresh şi NoFrost
GTIN: 4016803090830
Series: Pure

Putere şi consum

Clasa de eficienţă energetică: F
Consumul de energie în 24 de ore: 0,86 kWh / 24h
Consum anual de energie: 314 kWh/a
Clasă climatică: SN-T
Nivelul de zgomot: 37 dB
Clasa emisiilor sonore de aer: C
Putere racordată: 1,4 A 183 W
Tensiune: 220-240 V ~
Frecvenţă: 50 Hz

Comandă şi funcţii

Sistem de comandă: Ecran LC monocrom, ecran tactil
Numărul de zone de temperatură: 2
Număr de circuite reglabile ale agentului frigorigen: 2
VarioTemp:
Afişaj temperatură: Frigider & congelator
SuperCool: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
SuperFrost: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă refrigerare: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă congelare: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
BottleTimer: reglabil prin aplicaţie
NightMode: reglabil prin aplicaţie
Blocarea display-ului: reglabil la aparat
Operare: Touch
Soluţie de legare la reţea *: cu posibilitate de postechipare

Frigider

Domeniul de temperaturi reglabil din frigider: +2 °C până la +9 °C
Sistem de reglare a umidităţii: DuoCooling
Zone climatizare frigider: EasyFresh
cu SoftTelescopic:
Proces de dezgheţare congelator: automat
Filtru FreshAir: în supapă
Ghidaj integrat pentru tăvi culisante: Da
Iluminare interioară frigider: Iluminarea plafonului LED
Număr suprafeţe de depozitare frigider: 4
dintre care reglabile pe înălţime: 3
dintre care secţionabilă: 0
VarioSafe:
InfinitySpring:
Depozitarea sticlelor: al 3-lea dispozitiv de depozitare a sticlelor
Număr locaş pentru sticle: 1
Număr suprafeţe de depozitare conserve: 2
VarioBox:
Untieră:
Compartimente pentru ouă: 10 ouă
Număr FlexSystem: 0
Suprafeţe de depozitare în uşă: Raft de sticle și conserve
Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime: Reglabil progresiv

Congelator

Domeniu temperatură congelator: -15 °C până la -26 °C
Tehnologie refrigerare: NoFrost
Poziţie: jos
Proces de dezgheţare congelator: automat
Capacitate de congelare în 24h conform GS **: 10 kg / 24h
Număr sertare în: 3
dintre care pe şine telescopice: 0
FrostSafe: Tăvi culisante complet acoperite cu parte frontală transparentă
Sistem de extragere a sertarului din congelator: Tavă culisantă din sticlă securizată
Iluminare interioară:
Uşa compartimentului congelator cu 4 stele:
Număr de plăci din sticlă din compartimentul congelator cu 4 stele: 0
VarioSpace:
SpaceBox:
IceMaker: Nu
Iluminare IceMaker-Safe:
EasyTwist-Ice: Nu
IceTower:
Tăviţă pentru cuburi de gheaţă:
Număr de tăviţe pentru cuburi de gheaţă: 0
Număr de filtre de apă: 0
Număr de acumulatori de frig: 0
Număr tăvi de congelare: 0
Caracteristică stele: 4
Timp de depozitare în caz de defecțiune conform GS **: 20 h

Design şi materiale

InteriorFit:
Perete posterior uscat:
Material perete posterior uscat:
Decor uşă interioară:
Material rafturi de depozitare din uşă: Plastic
Material suprafeţe de depozitare frigider: Sticlă
Material uşă: Oţel
Materialul suprafeţelor de depozitare reglabile din congelator: Sticlă
Culoare carcasă: Bej
Material pereţi laterali: Oţel
Mâner: Mâner încastrat (ambele părți, vertical, pe toată suprafața)

Structură şi instalare

Ajutor la închidere:
Sens de închidere al uşii: dreapta interschimbabil
Schimbarea sensului de închidere al uşii: posibil automat
Unghi de deschidere uşă: 115°
Garnitură a uşii: interschimbabil
Picioruşe reglabile în înălţime: 2
Mânere de transport: faţă şi spate
Role de transport spate:
Ventilare: Ventilaţie frontală
Tip de fişă: Euro
Cablu de alimentare (lungime): 2.000 mm

Specificații

Dimensiuni exterioare (Î/L/A): 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Înălţime / lăţime / adâncime (cu ambalaj): 1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Greutate (fără ambalaj): 71,7 kg
Greutate (cu ambalaj): 76,9 kg
Volum total ***: 330 l
Volum compartimente de răcire: 227 l
Volum compartimente de congelare: 103 l
Din care compartiment congelator cu 4 stele: 103,1 l
*: Funcționalitate SmartDevice în funcție de disponibilitate
**: Valoare conform Global Standard (GS)
***: În conformitate cu regulamentul UE 2019/2016, arătăm volumul total ca număr întreg (rotunjit în jos) și volumul compartimentelor congelator și alimente proaspete cu o zecimală. Gama completă de clase de eficiență poate fi găsită la pagina 9. Corespunzător (UE) 2017/1369 6a. Termenul „volum” se referă la termenul „volum” menționat în reglementarea actuală.
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Combina frigorifica Liebherr Plus CNbef 5203, EasyFresh, NoFrost, 371 litri, clasa F, bej

Cod produs: CNbef5203
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
2.999 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 105.00 RON
Disponibil pe comandă
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 2999
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.