Combina frigorifica Liebherr Pure CNsff 24503, EasyFresh, NoFrost, 330 litri, clasa F, inox

Cod produs: CNsff24503
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
2.899 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 105.00 RON
Disponibil pe comandă
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 2899

Detalii produs

 
NoFrost
Când deschideţi compartimentul congelatorului, doriţi să vedeţi produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă şi condens. NoFrost protejează spaţiul de congelare de îngheţ nedorit, care consumă multă energie şi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă şi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.
 
 
 
 
EasyFresh
EasyFresh-Safe garantează prospeţimea pieţei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanş, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.
 
 
 
 
 
DuoCooling
DuoCooling asigură datorită celor două circuite ale agentului frigorigen separate complet, să nu aibă loc un schimb de aer între frigider şi congelator. Produsele alimentare nu se usucă şi nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncaţi mai puţin, cumpăraţi mai rar, dar economisiţi şi savuraţi mai mult.
 
 
 
 
 
SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare
Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.
 
 
 
 
Display tactil
Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.
 
 
 
 
 
SteelFinish
Vă place eleganţa rece a bucătăriei dumneavoastră? Înseamnă că un aparat Liebherr, cu suprafaţa sa SteelFinish, reprezintă alegerea dumneavoastră. Materialul Colaminat cu periaj vertical este foarte asemănător inoxului autentic, robust şi uşor de curăţat. Pereţii laterali vopsiţi argintiu completează perfect un look elegant.
 
 
 
InteriorFit
Completați designul purist al bucătăriei dumneavoastră: Aparatele noastre de refrigerare se potrivesc exact într-o nișă de 60 cm. Numai ușa iese în afară și asigură acces optim la mânerul încastrat și la mânerul tip pârghie. Prin urmare, atenția cade întotdeauna asupra bucătăriei dumneavoastră – cu Liebherr ca punct central și atracție principală.
 
 
 
 
Sistema PowerCooling
Doriţi să vă asiguraţi că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenţios şi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaţiu frigorific.
 
 
 
 
 
Concept nou de piedestal
Frigiderul dumneavoastră trebuie să fie puternic și convenabil – dar și durabil? Dacă da, atunci un Liebherr este perfect pentru tine. Tehnologia noastră BluPerformance îl face un adevărat polivalent. Oferă un volum uriaș și multă capacitate de răcire – dar consumă și o cantitate foarte mică de energie. Și acum ascultă! Cu greu poți auzi ceva. Liebherr-ul dumneavoastră este extrem de silențios, în ciuda nivelului său de performanță.
 
 
 
 
Siguranță EasyFresh cu glisieră integrată în sertar
Datorită ghidajului integrat al sertarului cu opritor de extragere, deschideţi şi închideţi foarte uşor EasyFresh-Safe. Încă un plus de confort: șinele de rulare închid sertarul în mod fiabil. În acest fel, depozitaţi alimentele refrigerate în permanenţă în condiţii optime.
 
 
 
 
 
VarioSpace
Doriţi să depozitaţi în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ştie că, uneori, este nevoie de mai mult spaţiu. Graţie combinei frigorifice VarioSpace puteţi extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice şi fiecare placă intermediară din sticlă (doar pentru aparatele din seria Peak) situată dedesubt – şi voilà: aveţi deja spaţiul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!
 
 
 
 
Dispozitiv auxiliar pentru închidere
Închideți ușa! Cu aparatul dumneavoastră Liebherr puteți conta pe faptul că ușa se închide perfect: Dispozitivul auxiliar pentru închidere asigură închiderea etanșă a ușii frigiderului în cazul în care o închideți prea încet sau prea tare. Astfel se asigură depozitarea în deplină siguranță a alimentelor și o perioadă de valabilitate optimă a acestora.
 
 
 
CleaningMode
Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.
 
PartyMode
Acum pot veni oaspeții – deoarece și aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.
 
SuperFrost
Doriţi să congelaţi produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? Activaţi simplu SuperFrost – deja îşi creşte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceţi produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaţi manual funcţia, se dezactivează automat după 65 ore.
 
Blocarea display-ului
Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.
 
NightMode
Aparatul dumneavoastră Liebherr vă doreşte o noapte bună – şi asigură odihnă netulburată: Deoarece în NightMode deconectează toate sunetele şi zgomotele. Chiar şi IceMaker-ul rămâne liniştit ca un şoarece. În plus estompează iluminarea interioară, astfel încât să fiţi întâmpinat de o lumină blândă, dacă deschideţi frigiderul noaptea.
 
HolidayMode
Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.
 
SuperCool
Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.
 
ALTE CARACTERISTICI
 
  • Picioare de poziţionare reglabile
  • Echipament care se poate spăla în mașina de spălat vase
  • Silent
  • Iluminarea plafonului LED
  • Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime
  • Plăci de sticlă cu profiluri decorative cu aspect de oțel inox
  • Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă
  • Reglare separată a temperaturii
  • Alarmă uşă
  • SabbathMode
  • Dispozitiv de depozitare a 3 sticle
  • Filtrul de cărbune activ FreshAir
  • Compartimente pentru ouă
  • Garnitură a uşii interschimbabilă 
  • Spaţiu pentru tava de gătit 
  • EnergySaver
  • Mâner încastrat

Specificații produs

Informaţii generale despre produs

Grupă de produse: Combinaţie frigorifică cu EasyFresh şi NoFrost
GTIN: 4016803099970
Series: Pure

Putere şi consum

Clasa de eficienţă energetică: F
Consumul de energie în 24 de ore: 0,86 kWh / 24h
Consum anual de energie: 314 kWh/a
Clasă climatică: SN-T
Nivelul de zgomot: 37 dB
Clasa emisiilor sonore de aer: C
Putere racordată: 1,4 A 183 W
Tensiune: 220-240 V ~
Frecvenţă: 50 Hz

Comandă şi funcţii

Sistem de comandă : Ecran LC monocrom, ecran tactil
Numărul de zone de temperatură : 2
Număr de circuite reglabile ale agentului frigorigen: 2
VarioTemp:
Afişaj temperatură : Frigider & congelator
SuperCool: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
SuperFrost: reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă refrigerare : reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă congelare : reglabil la aparat şi prin aplicaţie
NightMode: reglabil prin aplicaţie
Blocarea display-ului: reglabil la aparat
Operare: Touch
Soluţie de legare la reţea *: cu posibilitate de postechipare

Frigider

Domeniul de temperaturi reglabil din frigider: +2 °C până la +9 °C
Sistem de reglare a umidităţii : DuoCooling
Zone climatizare frigider : EasyFresh
cu SoftTelescopic :
Proces de dezgheţare congelator : automat
Filtru FreshAir: în supapă
Schubfach-Auszugsystem Kühlteil Ghidaj : integrat pentru tăvi culisante
Iluminare interioară frigider: Iluminarea plafonului LED
Număr suprafeţe de depozitare frigider : 4
dintre care reglabile pe înălţime : 3
dintre care secţionabilă : 0
VarioSafe :
InfinitySpring :
Depozitarea sticlelor: al 3-lea dispozitiv de depozitare a sticlelor
Număr locaş pentru sticle: 1
Număr suprafeţe de depozitare conserve: 2
VarioBox:
VarioBox : 0
Untieră:
Compartimente pentru ouă : 10 ouă
Număr FlexSystem: 0
Suprafeţe de depozitare în uşă: Raft de sticle și conserve
Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime: Reglabil progresiv

Congelator

Domeniu temperatură congelator: -15 °C până la -26 °C
Tehnologie refrigerare: NoFrost
Poziţie: jos
Proces de dezgheţare congelator: automat
Capacitate de congelare în 24h conform GS **: 10 kg / 24h
Număr sertare în: 3
dintre care pe şine telescopice: 0
FrostSafe Tăvi: culisante complet acoperite cu parte frontală transparentă
Sistem de extragere a sertarului din congelator : Tavă culisantă din sticlă securizată
Iluminare interioară:
Uşa compartimentului congelator cu 4 stele :
Număr de plăci din sticlă din compartimentul congelator cu 4 stele : 0
VarioSpace :
SpaceBox :
IceMaker: Nu
Iluminare IceMaker-Safe :
EasyTwist-Ice : Nein
IceTower :
Tăviţă pentru cuburi de gheaţă :
Număr de tăviţe pentru cuburi de gheaţă : 0
Număr de filtre de apă : 0
Număr de acumulatori de frig : 0
Număr tăvi de congelare: 0
Caracteristică stele : 4
Timp de depozitare în caz de defecțiune conform GS ** : 20 h

Design şi materiale

InteriorFit :
Perete posterior uscat :
Material perete posterior uscat :
Decor uşă interioară :
Material rafturi de depozitare din uşă: Plastic
Material suprafeţe de depozitare frigider: Sticlă
Material uşă : SteelFinish
Materialul suprafeţelor de depozitare reglabile din congelator: Sticlă
Culoare carcasă : Silver
Material pereţi laterali : Oţel
Mâner : Mâner îngropat (ambele părți, vertical, pe toată suprafața)

Structură şi instalare

Ajutor la închidere:
Sens de închidere al uşii : dreapta interschimbabil
Schimbarea sensului de închidere al uşii : posibil automat
Unghi de deschidere uşă : 115°
Garnitură a uşii: interschimbabil
Picioruşe reglabile în înălţime : 2
Mânere de transport: faţă şi spate
Role de transport spate:
Ventilare : Ventilaţie frontală
Tip de fişă: Euro
Cablu de alimentare (lungime): 2.000 mm

Specificații

Dimensiuni exterioare (Î/L/A): 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Înălţime / lăţime / adâncime (cu ambalaj) : 1.927,0 / 615,0 / 767,0 mm
Greutate (fără ambalaj) : 71,3 kg
Greutate (cu ambalaj) : 76,5 kg
Volum total ***: 330 l
Volum compartimente de răcire: 227 l
Volum compartimente de congelare: 103 l
Din care compartiment congelator cu 4 stele: 103,1 l
*: Funcționalitate SmartDevice în funcție de disponibilitate
**: Valoare conform Global Standard (GS)
***: În conformitate cu regulamentul UE 2019/2016, arătăm volumul total ca număr întreg (rotunjit în jos) și volumul compartimentelor congelator și alimente proaspete cu o zecimală. Gama completă de clase de eficiență poate fi găsită la pagina 9. Corespunzător (UE) 2017/1369 6a. Termenul „volum” se referă la termenul „volum” menționat în reglementarea actuală.
Arată/Ascunde specificațiile

Ai nevoie de ajutor?

Te ajutam cu drag sa comanzi produsul dorit Contacteaza-ne!
Review-urile cumparatorilor 0.00

Combina frigorifica Liebherr Pure CNsff 24503, EasyFresh, NoFrost, 330 litri, clasa F, inox

Cod produs: CNsff24503
0.00 0.00/5 bazat pe cele: 0 review-uri
2.899 Lei
* prețul include TVA și taxa verde
Livrare: 105.00 RON
Disponibil pe comandă
BT si TBI Afla despre finantare
Simulator rate TBI
Perioada:
Rata lunară:
Comision analiză:95 RON
Asigurare:Fara asigurare(0)
Puncte de fidelitate: 2899
Toate produsele comercializate pe site-ul kubex.ro se supun termenilor si conditiilor prezentate aici.